2013-02-08 22:42:52• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - már érzi a tavaszt

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön eleve humoros és intelligens, ráadásul ma még kicsattanóan jó kedvében is van. Minden esélye megvan hát arra, hogy bámulatos szövegelésével elcsavarja valaki fejét. Csak aztán ne sírjon, ha az illető a nyakán is marad!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hiába, hogy még tart a tél, ön már a csontjaiban érzi a tavaszt. Nem is igen fér a bőrébe, legszívesebben új hódításba kezdene. Ha ön már elkötelezte magát valakinek, akkor ebből most baja lehet. Egy kis flört azért nem árt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kellemes szombat vár önre: nincs semmi kötelezettsége, így aztán végre azzal foglalkozhat, amit igazán szívből szeret. Az estét ráadásul olyan társaságban töltheti, akiknek valamennyi tagját szívből szereti. Hívja meg a barátait!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valakit megbántott, és maga is tudja, hogy nagy hiba volt ez az ön részéről. Ha módjában áll, kérjen bocsánatot. Ha ön ahhoz a fajtához tartozik, aki erre képtelen, akkor találjon más módot az engesztelésre. Könnyű lesz elérnie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kiválóan veszi a nehézségeket: ön ahhoz a fajtához tartozik, aki a hátrányból is előnyt tud kovácsolni. Az az erő, ami letörné, önt csak erősíteni fogja, ha van hite. Már pedig kinek másnak lenne, ha nem egy Oroszlánnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Lehet, hogy az utóbbi időben többet vitatkozott a partnerével. Most végre legyen ön a bölcsebb, és lássa be, hogy ennek az eljárásnak semmi értelme. Folyton, mintha két malomban őrölnének. Ez egyszer hagyja rá a másikra…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre képes egy kis időt szakítani magára is. Valóban nagy szüksége van arra, hogy egy kicsit pihenjen, hogy másról is szóljon a napja, mint csak arról, hogy a családjának és a munkájának él. Ez lehet valamilyen hobbi, vagy barát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma addig alszik, ameddig a kedve tartja. (Egy Skorpió nagyon tud aludni.) Ne sajnálja magától ezt az időt, hiszen a szervezetének nagy szüksége van a töltődésre. De ha felébredt, találjon magának valami fizikai elfoglaltságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy összejövetelen végre eléri, amire vágyott: ön kerül a közönség figyelmének a középpontjába. Nagyon jól teszi, ha kicsit visszaél a helyzettel, és flörtöl, vagy legalább ismeretségeket keres. Ideje a párját is észre téríteni!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene elfeledkeznie az újévi fogadalmáról ilyen hamar. Amilyen jól kezdte a diétát, most épp annyira kezd megint elszaladni önnel a ló. Pedig a régi formájára hamarosan szüksége lenne. Vegyen ma vissza az étkezéseken!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Születésnapi, vagy egyéb zsúrra hivatalos, talán épp saját magát kell megünnepelnie. Ön az a fajta, akinek nem fáj az évek múlása, hiszen egyrészt egyfajta időtlenségben él, másrészt érzi, hogy az öregedés, vagyis a tapasztalat az jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A hideg napok egyre nyomasztóbbak az ön számára, már nemcsak a teste, de a lelke is kihűlt. Ideje lenne valami felhevítő szórakozást találnia. Menjen ma családostul valami gyógyfürdőbe, és / vagy vigye el, csalja el a kedvesét egy latin táncos estére!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: